Καλώς ήλθατε ~ Φιλικό blog για τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο και το Άδενδρο Θεσσαλονίκης

Πατήστε play για την εκπομπή "Ραδιοφωνικά Ανταμώματα" στο Άδενδρο

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Τα «Ραδιοφωνικά Ανταμώματα» του Ρ/Σ Μακεδονίας της ΕΡΤ3 στο Άδενδρο ~ Ακούστε όλη την εκπομπή

Η εκπομπή ταξιδεύει σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης και με την αρωγή τοπικών φορέων, δίνει τη δυνατότητα στους ομογενείς και σε όλους όσοι ζουν μακριά από τις γενέτειρές τους να επικοινωνούν με τους "δικούς" τους, να "επιστρέφουν" στα μέρη που γεννήθηκαν, να διασκεδάζουν υπό τους ήχους παραδοσιακών σκοπών και να ξαναζούν τις αναμνήσεις.
Την εκπομπή παρουσιάζουν η Άννα Γιαννακίδου και η Μαριάννα Καλαϊτζή.
Ακούστε την εκπομπή κάθε Παρασκευή από τις 21:00 - 23:00 στο Ρ/Σ Μακεδονίας 102 FM της ΕΡΤ 3 .


Τα Ραδιοφωνικά Ανταμώματα στον Μορφωτικό Πολιστικό Σύλλογο "Η Πρόοδος"
Οι συντέλεστες της εκπομπής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους τοπικούς φορείς και μέσα από την εκπομπή να γίνει γνωστή η ιστορία, η παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου.



Πολλοί ακροατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό επικοινώνησαν τηλεφωνικά και έστειλαν τους χαιρετισμούς τους στους κατοίκους του Αδένδρου αλλά και οι παρευρισκόμενοι χαιρετούσαν τους συγγενείς τους που τους άκουγαν στο εξωτερικό.

Μουσική συντροφιά με παραδοσιακά τραγούδια κράτησε μια εξαιρετική ορχήστρα την οποία αποτελούσαν οι : Γιάννης Μπαλιάκας (κλαρίνο), Μαραμής Βαγγέλης (λαούτο - ακορντεόν), Τάσος Παπατζάνης (κρουστά).




Για όσους δεν την είχανε ακούσει ζωντανά, αλλά & για αυτούς που θέλουνε να την ξαναχαρούνε, ορίστε ολόκληρη η εκπομπή... (Έναρξη με το play)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου